RTC Prinsenbeek

fietsen.... wat anders ?

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Foto's van de Klassieker en de Ardechoise

De foto's gemaakt tijdens de Klassieker ('t rondje Amsterdam) en de Ardechoise staan nu op de site. Klik op foto's -> 2013

Laatst aangepast op zondag, 04 augustus 2013 10:56
 

Ronde van Vlaanderen

Zaterdagochtend 6.00 uur een drukte op de Markt. RTC op pad naar de Mooiste van Vlaanderen.

Leon Blokker, Hans Bogers, Pieter  Vlamings,Carel Briels, Peter van den Bliek, Toine van Opstal, Eric Peeters, Ton Schraven, Richard van den Eijnden,, Paul Kappen, Anton en Sjef Machielsen tezamen met enkele gastrenners uit Made en Meerle trokken naar het Vlaamse Heuvelland om daar 133 km te gaan fietsen en troffen daar ook nog andere Bekenaren op de fiets in training  voor het goede doel zoals Bart van Kempen, Benny Poppelaars en Patrick de Craen.

Het was een tocht op z,n Belgisch veul volk en perfect georganiseerd. Druk uiteraard en vooral als je dan met de Koppenberg moet beginnen, die aan de rechterkant toch een biertje nat was, kun je nooit allen op de fiets blijven. Paul Kappen had pech met 2 lekke banden maar toch lekker 100 km gereden en Richard V d Eijnden was blij met onze Madese vrienden waardoor de gebroken ketting snel verholpen was. Om goed 17.30 waren we allemaal weer voldaan tevreden thuis en zullen vandaag met meer dan gewone belangstelling de koers volgen.

Rest volgt in clubblad.

Laatst aangepast op zondag, 31 maart 2013 10:52
 


Pagina 24 van 24

Inloggen

Komende week:

wo sep 27 @19:00 50 km km - allen
zo okt 01 @09:00 75 km km - B groep
zo okt 01 @09:00 60 km km - Dames groep


...

Onze hoofdsponsors

Banner
Banner